FOTO Câteva mii de tulceni au vizitat aseară Acvariul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 5000 de vizitatori a înregistrat Complexul Ecoturistic Delta Dunării în cele patru ore de gratuitate incluse în programul național Noaptea Muzeelor. Organizatorii spun că evenimentul a fost o reușită totală chiar dacă se află la prima ediție.

Trei muzee au avut ieri intrarea liberă, începând cu ora 18.00. Astfel, la Muzeul de Istorie și Arheologie, de la ora 18.00 la 24.00, tulcenii au putut intra pentru a vizita  expoziția temporară de cărți poștale  „Tulcea și gurile Dunării în imagini inedite“.

La Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, de la ora 18.00 la ora 23.00 (ultima intrare fiind la ora 22.00) s-au vizitat expozițiile temporare „Călătorie în lumea animală“ și „In memoriam Gavrilă Simion“, precum și expozitia de bază (inclusiv Acvariul).

image

De asemenea, la Muzeul de Etnografie si Arta Populara, programul vizitelor gratuite este între orele 18.00 și 01.00 (ultima intrare la ora 24.00) cu prezentarea expoziției temporare „Oul, Crucea și Sfânta Pâine“, Workshop „De Paște… sacru si sarbatoresc“, filme documentare din arhiva muzeului dar și prezentarea tematica „Multiculturalitate dobrogeana“.

image

Numărul cel mai mare de vizitatori a fost înregistrat la Centrul Ecoturistic, acvariul fiind și de această dată piesa de rezistență.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite