Campanie „Alege viața“: Unul din doi șoferi testați era băut! Vezi aici recordul de alcoolemie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși avea permisul suspendat pentru conducere sub influența băuturilor aloolice, un tânăr a fost prins din nou beat la volan. În week-end Poliţia Rutieră a desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de consumul de alcool în cadrul campaniei preventive „Alege viaţa“.

Cu această ocazie au fost efectuate 116 testări alcoolscop, au fost aplicate 53 sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.930 lei şi au fost reţinute 8 permise de conducere.   
Un bărbat din  Greci a fost prins conducând deși avea alcoolemia de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat, un tânăr de 27 de ani a fost prins conducând în Sarichioi cu o alcoolemie de  de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat. În municipiu, un bărbat de 52 de ani a fost prins pe strada Păcii în timp ce conducea o Dacia și avea o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat.
„Recordul“ acestui weekend a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Marian (34 de ani) din Făgărașu Nou conducea un VW pe strada Viticulturii. Nu numai că era beat, dar avea și permisul reținut tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.



Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite