Campania „Doctorii cu care Tulcea se mândreşte“, pe ultima sută de metri. Tu cine crezi că este pe primul loc?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei cinci medici au fost aleşi.
Cei cinci medici au fost aleşi.

Mâine vei afla cine este medicul tulcean de pe primul loc din campania „Doctorii cu care Tulcea se mândreşte“. Miercuri, 16 noiembrie 2011, vei afla de pe tulcea.adevarul.ro şi din paginile cotidianului „Adevărul“ povestea lui de viaţă!

La începutul lunii octombrie am anunţat campania care îşi propune să îi găsească pe cei cinci doctori care fac cinste oraşului nostru. La finalul lunii octombrie am spus start vot, iar tulcenii şi-au putut vota favoriţii până pe data de 2 noiembrie. După aceea, împreună cu un juriu de specialitate şi ţinând cont de voturile cititorilor, i-am ales pe cei cinci.
Top cinci medici tulceni a fost stabilit în urma votului juriului, redacţiei şi cititorilor, fiecare cu câte 33% din votul final. Criteriile de care s-a ţinut cont au fost reputaţia şi integritatea, CV-ul doctorului (studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus), inovaţie şi cercetare (dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitate, dacă a avut intervenţii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes). Un criteriu important a fost atitudinea faţă de „cadouri", adică dacă medicul în cauză primeşte sau nu şpagă, dacă îşi condiţionează actul medical de primirea unor bani sau cadouri.
Pe locul 5 s-a situat dr. Emilia Stamate, oftalmologul care a reuşit să aducă medici francezi în Tulcea şi Măcin. După 30 de ani de carieră în domeniul medical în judeţul Tulcea, doctoriţa Stamate  spune că Tulcea este casa ei dintotdeuna.
Pe locul 4 s-a situat dr. Corina Elena Badea, fiică de doctor la rândul ei, medic internist în Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Spune că medicina a ales-o pe ea şi că pur şi simplu a simţit că asta trebuie să facă în viaţă.
Pe locul 3 este dr. Neviser Zaharcu, tot medic internist. Primul preşedinte al Colegiului Medicilor, fost director al spitalului judeţean din Tulcea, dr. Zaharcu a avut mii de pacienţi care îi datorează viaţa.
Pe locul 2 se află dr. Mihai Tatu, poate unul dintre cei mai cunoscuţi medici din Tulcea. Apreciat pentru profesionalismul cu care tratează psihiatria, dr. Tatu spune că nu a regretat niciodată alegerea făcută şi că singurul regret pe care îl are este acela că nu poate face mai mult pentru psihiatrie.
Miercuri vei afla povestea doctorului de pe primul loc. Tu cine crezi că este acesta?

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite