Calificare gratuită pentru şomerii tulceni. Vezi aici ce cursuri vor fi organizate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea organizează în perioada imediat urmatoare cinci cursuri de calificare în meseriile de : agent de pază (28 şomeri), limba engleză (14 şomeri), lucrător în comerţ (28 şomeri), operator calcul (28 şomeri), confecţioner textile (28 şomeri).

Programele de formare profesională sunt gratuite pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să urmeze un curs de formare profesională pot afla informaţii suplimentare în legătură cu programele de formare profesională de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea. De la începutul anului si pana in prezent au început şi se află în derulare următoarele cursuri : confectioner asamblor produse textile, lucrator in morarit si panificatie, lucrător în comeţ, ospătar, operator calcul, sudor , barman, patiser, frizer (20 deţinuti în penitenciare), lucrător în tâmplarie, (21 deţinuti în penitenciare), bucătar, agent pază, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist,  limba engleză, baby sitter.        
Prin planul de formare profesională pentru anul 2011, AJOFM Tulcea şi-a propus să organizeze 33 cursuri de formare profesională pentru un număr de 784 persoane care vor beneficia de servicii gratuite de formare.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite