Calendarul alegerilor: Buletinele de vot vor fi împărţite până vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Materialele pentru votare ajung în secţii
Materialele pentru votare ajung în secţii

Marţi a avut loc instruirea preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale de circumscripţie şi ai secţiilor de votare din judeţul Tulcea, la care au participat primarii şi secretarii localităţilor precum şi reprezentanţi ai Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană 38 Tulcea, ai Prefecturii Tulcea şi ai Direcţiei Judeţene de Statistică.

Cu ocazia instruirii, acestora le-au fost distribuite materiale destinate promovării campaniei de informare şi conştientizare „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!” iniţiată de Ministerul Administraţiei şi Internelor precum şi broşuri şi pliante puse la dispoziţie de Autoritatea Electorală Permanentă pentru alegerile locale din 10 iunie 2012. Instruirea a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Tulcea, în intervalul orar 10.00 – 12.00.
S-a finalizat operaţiunea de distribuire către primari a copiilor listelor electorale permanente şi complementare.
A fost înmânată, la fiecare circumscripţie electorală, situaţia persoanelor care figurează în Registrul Judeţean de Evidenţă a Persoanelor ca având interzis dreptul de a alege.
Pe data de 6 iunie 2012 a demarat operaţiunea de distribuire către circumscripţiile electorale a buletinelor de vot. Operaţiunea se va finaliza vineri, la ora 16.00.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite