Cadavru neidentificat găsit plutind pe Dunăre. Vezi aici toate semnalmentele bărbatului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Transporturi solicită sprijinul cetăţenilor care pot furniza informaţii legate de bărbatul găsit decedat în zona localităţii Pardina în urmă cu o săptămână. La aproape o săptămână de când a fost găsit cadavrul, autorităţile nu au aflat identitatea acestuia.

Este vorba despre un bărbat de 70 – 80 de ani, de 1,65 metri înălţime, păr facial cărunt neîngrijit, îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră cu dunguliţe albe, mărime mult mai mare decât cea corespunzătoare cadavrului , fiind strâmtat la spate, pe cracul stâng în partea faţă. La 7 centimetri de buzunar pantalonii aveau un petic de formă circulară cu diagonal de 1,5 centimetri.  Aplicarea peticului şi modificarea pantalonilor au fost făcute neprofesionist. Sub pantaloni bărbatul avea colanţi supraelastici de culoase închisă, vătuiţi pe exterior şi lenjerie de culoare deschisă cu emblema neagră KON-T. Şi lenjeria era o mărime mai mare decât cea corespunzătoare cadavrului. Bărbatul avea ciorapi de lână de culoare închisă şi pantofi sport albi cu inscripţia Classica şi cu impremeu sub forma unui tigru. Şi pantofii erau mult mai mari decât mărimea bărbatului.
Purta o geacă de fâş creponat, matlasată, de culoare albastră, având pe piept inscripţia Malboro pe fond negru cu roţu şi auriu, cu mâneci cu sistem de închidere cu capse, pulover de lână cu mânecă lungă cu dungi în părţile superioară şi inferioară de culoare albastru închis, iar la mijloc albă, cămaşă de culoare închisă cu dunguliţe.
Este posibil ca bărbatul să fi fost şchiop în timpul vieţii. Raportul medicului legist a indicat faptul că acesta avea o anchiloză a articulaţiei la genunchiul drept cu origine traumatică sau congenital. Datorită stării avansate de putrefacţie nu au fost găsite şi alte semne particulare.
„În urma necropsiei s-a stabilit cauza decesului: înecul. Bărbatul a murit în urmă cu şase – nouă luni, perioadă în care cadavrul s-a aflat în mediul acvatic. Cei care au informaţii despre un bărbat dispărut care corespunde semnalmentelor sunt rugaţi să contacteze poliţiştii de la cea mai apropiată secţie sau să sune la sediul Poliţiei Transporturi, la numărul de telefon 0240/513389“, spune Ştefan Grigore, şeful Poliţiei Transporturi.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite