CFR-işti constănţeni, prinşi că vindeau motorină furată în Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furau din locomotive şi vindeau şoferilor tulceni. Afacerea ar fi mers bine dacă nu ar fi fost depistaţi de un paznic din zonă care a chemat oamenii legii.

Trei constănţeni, angajaţi ai companiei feroviare, descărcau în portbagajului unui tulcean mai multe bidoane cu motorină. Au fost văzuţi de un agent de pază care a chemat poliţia şi jandarmii.
Aceştia i-au prins în flagrant în zona drumului neamenajat  care leagă strada Barajului de CFR Marfă. L-au controlat pe tulceanul cumpărător, R. Gicu (31 de ani) şi au descoperit că acesta avea în portbagaj şase bidoane de 20 de litri de motorină.
„Cei trei angajaţi au pus în mişcare locomotiva, dar am reuşit identificarea lor. Este vorba despre G. Ion (44 de ani) din Medgidia, D. Marian (42 de ani) din Târguşor, Constanţa şi S. Nicolae (46 de ani) din Valea Dacilor, Constanţa. Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde s-au întocmit actele premergătoare urmăririi penale pentru furt calificat“, spune maior Liviu Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite