CAZ ŞOCANT LA TULCEA Un taximetrist a fost sechestrat şi înjunghiat de o clientă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a ajuns la faţa locului (foto arhivă)
Ambulanţa a ajuns la faţa locului (foto arhivă)

Bărbatul a ajuns azi noapte la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Tulcea după ce a fost tăiat de o clientă. Femeia este acum internată la secţia Psihiatrie a spitalului judeţean.

S-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, la 00.30,  în zona mall-ului de pe strada Babadag din municipiul Tulcea: Nicolae Stan (34 de ani), taximetrist, a fost sechestrat, ameninţat cu un cuţit şi înjunghiat de o clientă.
Din primele informaţii, femeia l-ar fi rugat să o ajute să care ceva, dar l-a sechestrat în locuinţă şi l-a atacat cu un cuţit, provocându-i răni la nivelul capului. Într-un final, bărbatul a reuşit să ceară ajutor şi la faţa locului au ajuns poliţia şi ambulanţa.
Ambele persoane au fost transportate la spital. Bărbatul avea plăgi tăiate, spun reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Femeia este internată la Psihiatrie.
Femeia de 30 de ani din Tulcea (agresoarea), Luminiţa, era în stare de ebrietate şi era extrem de agitată. Bărbatul avea numai plăgi superficiale, astfel că a primit îngrijiri medicale şi a fost externat.
Luminţa ar putea fi acuzată de tentativă de omor. Urmează ca expertiza medicală să stabilească dacă femeia avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.
Vom reveni cu amănunte!
Nu este primul caz de taximetrist agresat la Tulcea. În noiembrie anul trecut, un alt bărbat a fost tăiat de un client care i-a furat banii pe care îi avea în autoturism. Pe data de 15 noiembrie, taximetristul Toma Modoveanu (60 de ani), era în staţie în zona Pelican (Enel). Un bărbat a urcat în spate şi a solicitat să fie dus în zona garajelor de la Peco. 
Atunci când au ajuns la destinaţie, agresorul a văzut nişte oameni în zona garajelor, şi-a dat seama că planurile lui puteau să fie date peste cap şi i-a zis taximestristului să întoarcă şi să meargă într-o zonă mai întunecoasă, unde nu erau martori. Când a oprit motorul, şoferul s-a trezit cu o lovitură puternică în gât. A încercat să fugă, dar agresorul a scos cuţitul şi a încercat să îi taie gâtul. A fost scăpat ca prin minune.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite