CAMPANIE UMANITARĂ Ajutaţi-l pe Andrei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei luptă pentru supravieţuire
Andrei luptă pentru supravieţuire

Andrei Zelisneac are numai 13 ani şi se luptă cu o boală cruntă: leucemie - mieloida acută. A terminat clasa a VI-a, iar ieri ar fi trebuit să se ducă în prima zi de şcoală alături de colegii lui.

Atunci când pentru ceilalţi colegi de clasă a sunat clopoţelul, Andrei era pe patul de spital, la tratament cu citostatice. Trebuia să fie prima zi a clasei a VII-a pentru băiatul din Mahmudia.
Andrei acuza dureri încă de la finalul lunii iulie, dar analizele au arătat că este sănătos. Pe data de 1 august a căzut la pământ, fără suflare. Părinţii l-au dus de urgenţă la spitalul judeţean, acolo unde a rămas internat. Pe data de 6 august i s-a pus diagnosticul: leucemie. A ajuns la Bucureşti, acolo unde medicii au constatat că boala este foarte avansată. Primul tratament cu citostatice nu a dat rezultate, iar de o săptămână i s-a schimbat tratamentul.  „Parcă este mai bine. Sperăm să reziste, atâta vrem...“, spune îndurerată mama lui Andrei.
Copilul este mezinul familiei: mai are doi fraţi şi o soră mai mare. Fraţii nu sunt compatibili pentru transplant, dar acum a venit din străinătate şi sora lui mai mare. Întreaga familie îşi pune speranţa în faptul că măcar sora ar putea fi compatibilă.
Pentru a avea şanse de supravieţuire, Andrei are nevoie de o intervenţie chirirgicală  ce se va realiza în Israel. Suma de care are nevoie, însă, este imensă: 112.000 de euro. Banii de care atârnă viaţa unui copil care luptă acum, de pe patul de spital, pentru supravieţuire. Mama lui stă la capul patului şi se roagă. Pentru sănătate, dar şi pentru noroc. „Acum avem nevoie şi de puţin noroc. Singura lui şansă este această operaţie“, spune femeia.
Cei care pot să îl ajute pe Andrei sunt rugaţi să depune orice sumă în contul (în lei): RO56CRCOX370105000078558, BANCA- DELTACOOP TULCEA sau în contul (în euro): RO69RZBR0000060014900873, RAIFFEISEN  AG.1 TULCEA  cu specificarea  pentru Andrei Zelisneac.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite