CAMPANIE Mai ai o singură zi pentru a nominaliza profesorul cu care Tulcea se mândreşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tulcenii îi pot nominaliza pe cei mai apreciați profesori
Tulcenii îi pot nominaliza pe cei mai apreciați profesori

Campania demarată pe data de 12 decembrie continuă. Mâine, tulcenii vor putea vedea pe pagina de internet tulcea.adevarul.ro lista cu nominalizările profesorilor cu care Tulcea se mândreşte.

Astăzi este ultima zi în care îţi poţi numi profesorul preferat. Nominalizările se pot face on line, pe pagina noastră de internet, pe pagina de Facebook sau la adresa de email tulcea@adevarul.ro.
Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un profesor:
Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?“ A combătut abandonul şcolar? Atunci merită nominalizat! Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.
CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!
Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite