CAMPANIE ADEVĂRUL Mai ai o singură zi să-ţi votezi profesorul preferat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 25 ianuarie, vom spune „STOP VOT!“. Tulcenii mai au, astfel, doar o singură zi în care îşi pot vota profesorul preferat din lista de nominaliări postată pe site-ul nostru.

În funcţie de voturile publicului, ţinând cont şi de părerea juriului de specialitate, vom desemna cei cinci profesori cu care Tulcea se mândreşte. Vei afla, apoi, poveştile de viaţă ale celor cinci finalişti doar din paginile ziarului Adevărul sau de pe site-ul tulcea.adevarul.ro.
Ce spun tulcenii despre profesorii care fac cinste oraşului nostru
„Consider ca doamna profesoară Argentina Gherasim merită locul întâi deoarece este o profesoră foarte bună (a se vedea olimpiadele şi admiterea la liceu), este foarte implicată în viaţa elevilor (în sensul bun) şi mai ales pentru că, în opinia mea, şi-a dedicat viaţa elevilor, spune Ioan.
„Petru Şolcă, profesor de engleză, un om deosebit şi care ar trebui să se găsească în acest top cu siguranţă. Petre Monica, profesoară de matematică, o profesoară care ştie să se adapteze la nivelul fiecărui elev, pentru că nu-i uşor să ai răbdare cu unii care sunt mai «limitaţi» şi să reuşeşti să-i aduci la un nivel, la care ştii că-l poate atinge. Savu Liliana, profesoară de chimie, o profesoara despre care din punct de vedere profesional absolut nimeni n-ar avea ce să comenteze. Chiar dacă acest surplus de profesionalism pe mulţi îi derarnjează,este benefic şi-ţi formează o conduită sănătoasă, deşi mulţi nu au curajul să o recunoască. Dacă cineva nu este de acord cu nominalizaţii mei sunt îndreptăţiţi să o facă pentru că este un subiect destul de subiectiv“, spune Andrei.
„Galbur Ana Maria, un profesor excepţional, un om deosebit, iubită şi apreciată de elevi şi colegi, dedicată profesiei de dascăl, a îndrumat, sprijinit, format generaţii întregi de actuale educatoare şi învăţătoare care au urmat Liceul Pedagogic, ar merita pe deplin un loc fruntaş printre profesorii de top din Tulcea. Cu siguranţă, va avea susţinere din partea multor cadre didactice. Îi rămân mereu recunoscătoare pentru ceea ce sunt astăzi ca educatoare, spune Daniela.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite