CAMPANIE ADEVĂRUL Daniela Badîrcea, pe primul loc în preferințele tulcenilor. Tu ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei zile de când am spus „Start Vot“ peste o mie de tulceni și-au exprimat opinia în cadrul campaniei „Profesorii cu care Tulcea se mândrește“. Iată cum arată, după primele trei zile, topul profesorilor din Tulcea:

Sâmbătă dimineață, pe primul loc în preferințele tulcenilor se situa Daniela Badîrcea, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil“. Peste 20% dintre cei care au votat au spus că Daniela Badîrcea merită să fie pe primul loc în cadrul acestei campanii.
Pe locul al doilea s-a situat Marcelina Popa, de la Colegiul „Spiru Haret“, cu peste 15% din voturi, pe locul al treilea – Daniela Bâlea, de la Colegiul „Delta Dunării“, cu 13% din voturi, pe locul patru – Argentina Gherasim de la școala 5 (peste 10% din voturi), iar pe locul cinci – Mihaela Lungu, de la Colegiul „Delta Dunării“ (peste 9% din voturi).
Campania demarată de Adevărul continuă. Vei putea vota profesorii care fac cinste orașului Tulcea timp de două săptămâni. După consultarea unui juriu de specialitate, plecând de la decizia tulcenilor, vom desemna cei cinci profesori cu care Tulcea se mândrește. Pe tulcea.adevarul.ro vei putea citi poveștile de viață ale celor cinci profesori finaliști.
Pentru a vota, dă click aici:
START VOT! Campanie Adevărul: Profesorii cu care Tulcea se mândreşte


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite