Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Vezi aici ce joburi se pun la bătaie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în prezent au fost contactaţi peste 100 de angajatori, dintre care 26 şi-au anunţat participarea, cu 99 oferte de locuri de muncă, din care două locuri de muncă pentru absolvenţii cu studii superioare şi 97 locuri de muncă pentru absolvenţii fără studii superioare. 

Cele mai multe meserii se adresează absolvenţilor cu studii sub nivel mediu şi aboslvenţilor cu studii medii: contabil, agent asigurări, consultant vânzări, gestionar, electronist, electromecanic, secretară, cameristă, vânzător, mecanic auto, tinichigiu auto, vopsitor auto, confecţioner textile, pietrar, zidar, zugrav, faianţar, firar dulgher, barman, bucătar, ajutor bucătar, spălător auto, ospătar, operator jocuri de noroc, pizzar, tranşator, agent commercial, agent vânzări, lucrător commercial, confecţioner aluminiu şi PVC, montator schelă, instalator sanitar,  fadromist, şofer, paznic, croitoreasă, muncitor curăţenie, muncitor necalificat, iar pentru absolvenţii de învăţământ superior sunt două locuri în meseria de consultant financiar.
„Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt aşteptaţi la bursa de pe 23 septembrie. Angajatorii care au locuri de muncă disponibile pentru proaspeţii absolvenţi de învăţământ pot contacta Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea. Este bine de ştiut că angajatorii care încadrează absolvenţi beneficiază de stimulente financiare din bugetul asigurărilor pentru şomaj, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 76/2002“, spune Cristian Denuşi,  purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite