Buletin de Sarichioi pentru Emanuel Isopescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Isopescu s-a retras din acţiune la malul Razelmului şi a avut parte de o operaţie în care a stat 15 ore fără inimă. Împreună cu soția, Daniela, căutau un loc unde să-și construiască o casă de vacanță. Acum locuiește împreună cu Daniela și cu fiica cea mică, Ana, timp de șapte luni pe an în satul Sarichioi din județul Tulcea

Isopescu locuieşte, pe sezon, la mai puţin de 30 de kilometri de Tulcea. La marginea satului pescăresc Sarichioi se află pensiunea omului de televiziune, situată „strategic“pe malul lacului Razelm. De pe terasă ai o vedere impresionantă spre lotcile pescăreşti care aşteaptă la mal să plece spre larg. Are trei etaje şi 12 camere cu vedere spre sat sau spre lacul Razelm.

Click pe imagine pentru fotogalerie!

image

Toată lumea îl cunoaște de la televizor. Puțini știu că este localnic din Sarichioi șapte - opt luni pe an. Toată lumea îl crede un om dur, rece, dar nu este nici pe departe așa. Este leu, deci îi plac lucrurile la locul lor, dar este dezordonat, ca orice bărbat, spune el. Glumește mai tot timpul, îi place muzica, îi place să danseze, să mănânce, să pescuiască (nu crede în pescuitul catch and release), să vâneze. Și, evident, îi place un șpriț. Vin alb, neapărat! Și cu măsură.

Ca toate deciziile bune, pensiunea la Sarichioi s-a decis la un șpriț. „Eram cu un vechi și bun prieten, Cornel Ivanov, pe care îl cunoscusem în cariera mea de gazetar, atunci când el era inginer la Centrala Deltei. Eu eram cu Daniela cu rulota, în căutarea unui loc pentru o casă de vacanță. Din una în alta, Cornel ne-a sfătuit să încercăm să luăm fonduri SAPARD pentru o pensiune. Am cumpărat terenul (unde erau șase moștenitori, ce de probleme au fost și aici!) și ne-am apucat de treabă“, povestește realizatorul.

Citiți în Adevărul de Tulcea povestea fostului realizator tv!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite