Femeie de afaceri din București, găsită moartă în Delta Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 44 de ani, Ionela, locuia de câțiva ani în satul Vulturu din comuna Maliuc, împreună cu soțul ei, Vicențiu. Acum doi ani a fost implicată într-un teribil accident de mașină, în urma căruia fetița ei a decedat. Acum întrega comunitate este șocată de cea de-a doua tragedie care s-a abătut asupra bucureștenilor din Vulturu.

În urmă cu aproximativ 7-8 ani familia lui Vicențiu, din București și-a ridicat o casă pe malul drept al Dunării, în localitatea Vulturu din comuna Maliuc. Aveau și un mic magazin în sat, povestesc apropiații. Vineri dimineață, trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit chiar în fața casei în care cei doi soți locuiau. Nu se știe la momentul de față care au fost circumstațele în care femeia a încetat din viață. Nu este exlusă posibilitatea unei crime, dar nici a unui suicid. Medicul legist va stabili cu precizie cauza decesului. Din primele informații, femeia ar fi murit otrăvită.
„Nu cred că ar putea fi vorba despre o crimă, sunt niște oameni extraordinari, care se înțelegeau bine cu toată lumea. Noi avem aici o comunitate mică, restrânsă, auzim tot ce vrem și ce nu vrem. Dar de ei chiar nu am auzit vreodată să zică cineva ceva de rău. Este încă o tragedie în familia lor, după ce și-au pierdut fetița“, spune primarul din Maliuc, Gheorghe Manole.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite