Braconier trimis după gratii. Vezi aici câte kilograme de peşte avea condamnatul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A ajuns după gratii (foto arhivă)
A ajuns după gratii (foto arhivă)

Miercuri, lucrătorii Postului de Poliţie Murighiol împreună cu cei ai Gărzii de Coată Tulcea au desfăşurat o acţiune la Dunavăţu de Jos unde l-au identificat şi reţinut pe Oancea Vasile Damian (34 ani) din localitate.

Oancea avea mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 6 luni pentru infracţiuni la regimul piscicol (braconaj piscicol). Bărbatul a ajuns în Penitenciarul Tulcea.
Conform procurorilor, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2008, cu ajutorul unui dispozitiv electric şi a unui acumulator învinuitul a reuşit să captureze de pe Canalul Dunavăţ cantitatea de 5 kilograme de somn. După 30 de minute de pescuit electric, învinuitul a renunţat la continuarea activităţii infracţionale, deoarece zona nu prea mai avea peşte. În momentul în care a aruncat sacul cu peşte pe mal, a fost identificat de un echipaj al Biroului de poliţie Murighiol, care a filmat toată operaţiunea desfăşurată de câtre învinuit. Ambarcaţiunea şi dispozitivul electric folosite, cât şi peştele capturat au fost ridicate în vederea confiscării.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite