Bis cu maestrul Tudor Gheorghe la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul are loc astăzi de la ora 19 pe scena teatrului Jean Bart. După ce în urmă cu două luni sala a fost arhiplină la concertul maestrului Tudor Gheorghe, iar mulţi fani au rămas pe afară, astăzi este programat un nou concert la Tulcea.

Tudor Gheorghe a cântat pe 22 februarie la Tulcea cu casa închisă, iar mulţi iubitori de muzică au fost dezamăgiţi de faptul că nu au mai apucat bilete, după ce acestea s-au epuizat cu două săptămâni înaintea concertului.

Azi, pe scena teatrului „Jean Bart“ din Tulcea, maestrul Tudor Gheorghe susţine un nou concert de zile mari, cu sala plină.Deşi biletele au costat 75 de lei acestea s-au vţndut ca păinea caldă. Evenimentul artistic face parte dintr-un turneu intitulat „Al cincilea anotimp – Femeia“.

„Data trecută nu am apucat bilet pentru că nu mă aşteptam să se vândă toate cu o săptămână înainte. Acum mi-am luat şi eu cu dpuă săptămâni înainte “ spune tulceanul Iulian Albăceanu.

Al cincilea anotimp

Spectacolul este dedicat femeii, pentru că, aşa cum spunea Grigore Vieru, „femeia este al cincilea anotimp în care natura se odihneşte, amintindu-şi toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toţi strugurii toamnei şi toate ninsorile iernii“.

Evenimentul este adresat cu precădere publicului feminin, dar şi celui masculin, pe care îl va capta cu armonioasa conexiune pe care o face între femeie şi primăvară, anotimpul iubirii.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite