Beţi la volan. Recordul acestui weekend aparţine unui bărbat care conducea în municipiul Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase bărbaţi au fost prinşi beţi la volan în acest weekend, şi toţi s-au ales cu dosar penal. Dintre aceştia, cinci au fost prinşi de poliţie chiar în municipiu, iar un bărbat a fost prins în timp ce conducea un autobuz!

A. Liviu (23 ani) din Tulcea a fost prins în timp ce , beat fiind, conducea pe strada 1848 din Tulcea. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, astfel că s-a ales cu dosar penal.
B. Alexandru (21 ani a fost prins în timp ce conducea un BMW pe strada Victoriei. Băiatul avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
L. Adrian Florin (32 ani), din Somova, avea o alcoolemia de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat, dar asta nu l-a oprit să conducă pe strada Isaccei din Tulcea.
T. Ionuţ (23 ani) din Tulcea a fost prins în timp ce conducea o Alfa Romeo pe strada 1848 având o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.
G. George Dragos (31 ani) din Tulcea a condus un Daewoo Matiz pe strada Ion Neniţescu având o concentraţie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În judeţ, poliţiştii l-au identificat pe I. Lefterache (55 ani) din Tulcea care a condus un autobuz pe DJ 222 C în localitatea Nufăru având o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
   


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite