Bătaie cu „furci şi topoare“ la Văcăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au ajuns la faţa locului (foto Arhivă)
Poliţiştii au ajuns la faţa locului (foto Arhivă)

S-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, în localitatea tulceană Văcăreni. La locul faptei a ajuns şi un procuror al Parchetului de lângă Tribunalul Tulcea, care cercetează circumstanţele în care s-au produs faptele. 

Procurorul de caz, dar şi poliţiştii de la Măcin au ajuns la faţa locului.
Din câte se pare, este vorba despre un scandal în care au fost implicate şapte persoane. Totul ar fi pornit de la doi tineri care, după ce au tăiat un porc şi au făcut pomana porcului, s-au luat la ceartă. Unul dintre ei l-a lovit cu toporul pe celălalt. Azi noapte, în jurul orei 1.00, bărbatul lovit cu toporul a ajuns la spital. „Este vorba despre un tânăr care prezenta plăgi tăiate a nivelul unei mâini. Este stabil, în afara oricărui pericol“, a precizat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
După aceea, rudele victimei s-au fi dus la locuinţa agresorului, pe care l-au atacat cu o furcă. Şi acesta a ajuns, într-un final, la spitalul din Tulcea. În total, în scandal ar fi fost implicate şapte persoane.
Anchetatorii tulceni fac cercetări la faţa locului. Cel mai probabil, faptele vor fi încadrate drept „tentativă de omor“.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite