Bătaia de la ieşirea din oraş a pornit de la o cameră video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei echipaje de ambulanţă au ajuns la faţa locului (captură foto)
Trei echipaje de ambulanţă au ajuns la faţa locului (captură foto)

Totul s-a petrecut din cauza unei camere video. De la neînţelegerile privind preţul de achiziţionare s-a ajuns la schimb de pumni în plină stradă. Trei bărbaţi au fost duşi la spital, unul dintre ei fiind transferat azi noapte la Constanţa.

Marţi, două persoane au reclamat prin serviciul unic de urgenţă 112 că trei bărbaţi au provocat un scandal în faţa unui bar situat pe strada Babadag – Peco din municipiul Tulcea.
În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de  jandarmerie care a verificat cele reclamate, prilej cu care a  identificat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 49 de ani, cu domiciliile în municipiul Tulcea, care prezentau multiple leziuni provocate în urma unei altercaţii, motiv pentru care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Tulcea pentru îngrijiri medicale. 
„Din primele verificările, a reieşit faptul că scandalul provocat  de cei trei bărbaţi a fost generat de o  neînţelegere privind vânzarea – cumpărarea unei camere video. Verificările sunt în curs de desfăşurare, urmând ca în funcţie de gradul de vinovăţie, numărul de zile de îngrijiri medicale acordate, precum şi de urmările faptei, cei trei să răspundă penal“, spune Marian Ciubotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

VIDEO Bătaie cruntă la ieşirea din oraş: Trei tineri au ajuns la spital!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite