Bărbatul care a găsit jumătate de tonă de peşte în stuf, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explicaţie: a găsit peştele pe lângă lacul Babadag
Explicaţie: a găsit peştele pe lângă lacul Babadag

Dumitru Ignat (51 de ani) din localitatea Mihail Kogălniceanu (judeţul Tulcea) a fost prins de poliţiştii de frontieră pe data de 20 octombrie 2010. Acesta circula cu o Dacia pe drumul Tulcea – Constanţa, la ieşirea din Tulcea când a fost oprit în trafic de frontieriştii tulceni.

Aceştia i-au verificat portbagajul în care au găsit 514 kilograme de singer. Memorabilă este explicaţia pe care a dat-o Ignat atunci când a fost prins: „Bărbatul a declarat că a găsit peştele aruncat în stuful din zona Lacului Babadag şi că intenţiona să-l transporte la domiciliul său din localitatea Mihail Kogălniceanu“, spunea purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră. Credibil, probabil, dacă nu ar fi fost vorba de peste 500 de kilograme de peşte.
Prin rechizitoriul înaintat instanţei de judecată, procurorii au solicitat şi confiscarea celor 514 kilograme peşte deţinut fără documente de provenienţă (în valoare de 2.000 de lei) cât şi a autoutilitarei Dacia, folosită la comiterea faptei. Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite