Bărbatul acuzat că și-a ucis soția în prima zi de Crăciun, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A ajuns după gratii
A ajuns după gratii

În dimineața zilei de 26 decembrie 2011, Aurel Popescu din Mihai Bravu a sunat la 112 și a anunțat că soția sa este moartă.  Ba chiar le-ar fi zis operatoarelor de la numărul unic de urgență că nu este cazul să mai vină ambulanța, întrucât nu crede că femeia mai poate fi salvată.

Aurel Popescu a fost trimis în judecată pentru omor. În cursul zilei de ieri magistrații tulceni au decis să prelungeasca mandatul de arest preventiv emis pe numele bărbatului acuzat de crimă: Aurel Popescu va mai sta după gratii încă o lună.
Alcoolul a dus la crimă
Bărbatul era supărat că femeia băuse ceva alcool. Și-a strâns soția de gât, iar apoi a lovit-o în cap cu pumnii și palmele de 36 de ori. Femeia s-a dezechilibrat, s-a lovit de comodă şi a murit.
După bătaie Aurel Popescu a plecat în bucătărie, unde a consumat băuturi alcoolice. A revenit, mai târziu, în camera în care o lăsase pe soţia sa, a constatat că aceasta se afla în stare de inconştienţă. Inculpatul a anunţat fapta la 112, însă cadrele medicale sosite la faţa locului cu ambulanţa, cu toate că au efectuat manevre de resuscitare a victimei, nu au mai putut decât să constate decesul acesteia.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite