Bani pentru întreţinerea străzilor cu piatră cubică din Tulcea FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Mahmudiei
Strada Mahmudiei

Unele străzi din municipiul Tulcea ar putea scăpa, din acest an, de piatra cubică mult detestatată de şoferii tulceni. Pentru restul străzilor care vor rămâne acoperite de pavele abnorme se alocă peste 400.000 de lei (sumă din care se vor întreţine şoselele din municipiu).

Primăria Tulcea a demarat joi procedurile de licitaţie pentru serviciile de întreţinere a străzilor din municipiul Tulcea. Suma alocată pentru aceste lucrări: 468.051  de lei, bani din care vor fi refăcute străzile din Tulcea în suprafaţă de 9.600 de metri pătraţi.

Click pe poze pentru fotogalerie!

image



În urmă cu câteva luni primarul municipiului anunţa că in anul 2012, vor să schimbe „faţa“ unor străzi din municipiul Tulcea, în sensul renunţării la pavelele abnorme (piatra cubică) de pe străzile Mahmudiei şi Păcii. De asemenea, se are în vedere aceeaşi soluţie şi pentru strada I.L. Caragiale. În locul pietrei cubice se va turna covor asfaltic, astfel că tulcenii vor reuşi să circule în condiţii normale şi pe aceste artere  aglomerate ale oraşului Tulcea. Pe viitor s-ar putea înlocui şi piatra cubică de pe strada I.L. Caragiale.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite