Azi, la Tulcea: Raed Arafat, Cristian Irimia şi Călin Alexandru discută despre un sistem de telemedicină pentru Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru mulţi dintre copii deltei contactele cu medicii sunt extrem de rare
Pentru mulţi dintre copii deltei contactele cu medicii sunt extrem de rare

La dezbaterile din această dimineaţă (de la sala de conferinţe a hotelului Esplanada) vor participa şi medicii de familie din zonele izolate, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea şi preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Victor Tarhon.

Din partea ministerului vor fi prezenţi la discuţii secretarul de stat Cristian Irimia, directorul de asistenţă medicală Călin Alexandru şi subsecretarul de stat Raed Arafat.
Dezbaterea este organizată de Direcţia de Sănătate Publică Tulcea şi este un prim pas pentru pregătirea terenului în vederea implementării unui sistem de telemedicină care să crească nivelul serviciilor de sănătate din zona Deltei Dunării.
La momentul de faţă, opt medici de familie îşi desfăşoară activitatea în zonele din Delta Dunării. „Va fi o discuţie pe marginea acestei teme, se va discuta modul în care ar putea fi implementat un astfel de proiect pentru Delta Dunării“, a declarat dr. Laura Militaru, director al DSP Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite