Au început scandalurile electorale: Belacurencu acuză primăria că a distrus cinci bannere USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul USL la primăria Tulcea, Trifon Belacurencu, acuză municipalitatea că ar fi dat jos cinci bannere electoroale amplasate pe raza municipiului Tulcea. Mai mult, acesta spune că autorităţile locale ar fi distrus cele cinci bannere cu domnia sa şi cu Horia Teodorescu (propunerea USL pentru Consiliul Judeţean Tulcea).

Belacurencu susţine că primarul Constantin Hogea ar fi folosit Direcţia de Intretinere si Administrarea Patrimoniului, subordonată Consiliului Local, pentru a da jos 5 bannere USL.
„Au invocat că au făcut acest lucru în baza unei hotărâri a consiliului local. Menţionez că nici membrii USL implicaţi în campanie, nici eu, nu am fost anunţaţi de această decizie. Dacă ne-ar fi spus că trebuie să mutăm bannerele am fi făcut-o. Ei nu au anunţat special pentru a distruge acele bannere“, spune Trifon Belacurencu.
Directorul DIAP, Daniel Pohariu, spune că nu se pune problema de distrugere. „În primul rând sunt patru bannere, nu cinci. În al doilea rând, le-am zis de când le-au montat de copaci că avem o Hotărâre de Consiliu Local care interzice acest lucru. Nu le-au dat jos, aşa că le-am coborât noi şi le-am dus la ei în curte. Nu au fost distruse, nu au nimic în neregulă“, a precizat Pohariu.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite