Au început să bea de la prima oră şi au ajuns să se lupte cu arme albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Scripcaru (62 de ani) a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, în stare de provocare. Acesta este acuzat că ar fi încercat să îşi omoare prietenul de pahar.

Fapta s-a petrecut în dimineaţa zilei de 12 ianuarie, Scripcaru a început să bea vin cu amicul Vasile Boboc (54 de ani) încă de la ora 6.00. Boboc l-a înjurat, apoi a încercat să îl lovească folosind un băţ. Scripcaru i-a luat băţul şi s-a înarmat cu o furcă sprijinită de gard şi a înfipt furca în gâtul lui Boboc.
Victima a ieşit din grajdul unde s-a petrecut incidentul şi apăsându-şi rănile s-a îndreptat spre cea mai apropiată locuinţă, situată la circa 300 metri pentru a cere ajutor. Slăbit datorită hemoragiei, s-a prăbuşit lângă poarta martorului, care, observându-l, a solicitat sprijin la serviciul 112.
Boboc a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, iar de aici, în cursul aceleaşi zile, a fost  transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Examinarea medico-legală a stabilit că victima a prezentat două plăgi în regiunea cervicală, produse prin înţepare în gât cu un obiect cu vârfuri ascuţite. 
 


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite