Au amuțit platanele: Trupul lui DJ Fofo a fost adus la Tulcea GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară a fost adus acasă trupul neînsuflețit al tânărului DJ care a murit în urma bătăii primite în mijlocul străzii sâmbătă dimineață. Vlad Radu (30 de ani) a încetat din viață marți dimineață la spitalul Floreasca din București.

Trupul tânărului tulcean este depus acum la Catedrala „Sf. Nicolae“ din municipiul Tulcea. Sute de prieteni, rude, apropiați, foști colegi au ajuns încă de ieri seară la Catedrală, pentru a-și lua rămas bun de la iubitul lor Fofo. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, la ora 12.00, la Catedrală.

Click pe poze pentru a vedea toată fotogaleria!

Rudele și prietenii plâng de două zile dispariția prematură a băiatului „zâmbitor și plin de viață“ care le încânta serile de weekend cu muzica bună din club. „Sunt debusolată, sunt devastată... Plâng în continuu. Încă nu îmi vine să cred că nu o să îi mai văd chipul senin“, spune îndurerată verișoara lui, Lavinia.

CITIȚI ȘI:

Vlad Radu, alias DJ Fofo, disc-jockey-ul agresat sâmbătă la Tulcea, a încetat din viață
Poveşti despre Fofo: „Când era mic, dormea încălţat şi cu rucsacul în spinare“. Vezi aici poze inedite din copilăria DJ-ului tulcean!
Şeful Poliţiei Tulcea şi ucigaşul DJ-ului tulcean Vlad Radu- cumetrie în familie GALERIE FOTO

Fofo avea trei frați mai mari: Paul, Cristian și Gabriel. Unul dintre frați locuiește în Italia împreună cu mama lui. Atunci când au aflat de cumplitul incident de sâmbătă dimineață au urcat în primul avion și au ajuns în numai câteva ore în București.

Vezi aici imagini în exclusivitate de la arestarea lui Marian Păruş!
EXCLUSIV El este Marian Păruş, cel care l-a omorât dintr-o lovitură pe DJ Fofo!
Lozinca lui DJ Fofo: „Nu lăsa ticăloşii să te calce în picioare!“

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite