Au ajuns în puşcărie pentru că au tâlhărit un ofiţer de la Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Haralambie Gavril (24 de ani) şi Nicolae Manea (26 de ani), din Tulcea, acuzaţi că l-au tâlhărit pe Daniel (29 de ani), ofiţer în cadrul Poliţiei de Frontieră Tulcea, au ajuns în această seară în arest preventiv. Judecătoria Tulcea a admis propunerea Parchetului.

Procurorul Dan Stepanencu, purtător de cuvânt al Parchetului local, a precizat că în această după amiază cei doi au ajuns în arest preventiv. Gavril şi Manea sunt acuzaţi de tâlhărie: l-au abordat pe ofiţerul de la Frontieră într-o scară de bloc (din zona Piaţa Nouă) şi l-au dus într-o garsonieră acolo unde l-au bătut şi i-a furat un telefon mobil, 40 de lei, legitimaţia de la muncă şi cardurile. Cei doi tineri agresori l-au bătut în repetate rânduri pe Daniel, cu scopul de a îl determina să spună codurile PIN pentru carduri. Într-un final, cei doi l-au scos din casă, cu gândul de a-l abandona undeva într-un spaţiu public. La intersecţia dintre strada Mică şi strada Gavrilov Corneliu, victima şi-a revenit şi a început să strige după ajutor. Atunci cei doi agresori l-au lovit din nou şi au fugit de la faţa locului.
„Din actele de urmărire penală efectuate s-a reţinut că în  noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2012 cei doi au agresat fizic o persoană de sex masculin  în garsoniera unuia dintre inculpaţi, situată în Tulcea, pentru a o deposeda de mai multe bunurile personale. Astfel, cei doi inculpaţi au deposedat victima de  un telefon mobil, actul de identitate, legitimatia de serviciu, două carduri bancare și suma de 40 lei. Deşi inculpaţii au constatat că victima este lucrător de poliţie în cadrul Gărzii de Coastă - Tulcea,  şi-au continuat cu brutalitate agresiunea asupra părţii vătămate și pe strada Corneliu Gavrilov,  pentru a o impiedica  să solicite ajutorul altor persoane sau intervenția forțelor de ordine publică“, spune procurorul Dan Stepanencu.

    


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite