Atenţie, tulceni! O nebună umblă liberă pe străzile municipiului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 39 de ani umblă pe străzile municipiului şi atacă persoane fără nicio explicaţie, în special femei şi copii. Maria Malisin din municipiu este cunoscută de către autorităţile din Tulcea, care îi aplică amenzi ori de câte ori cauzează probleme.

Ieri femeia a atacat din nou o tânără elevă de numai 18 ani. Fata ne povesteşte înspăimântată de ceea ce a păţit în centrul municipiului, în zona Boema.
„În ziua de 4 august, pe la ora 3.15, mergeam pe stradă, pe lângă Boema, când am fost atacată de o femeie şi lovită în burta fără motiv. M-am speriat foarte tare, pentru că cei din jur se uitau şi nu luau nicio atitudine. Am sunat-o pe mama, care era la servici, iar ea s-a dus la faţa locului unde a găsit o alta fată bătuta de aceeaşi persoană, care sunase la 112. A venit jandarmeria, care a motivat că nu are ce să-i facă pentru care are probleme mintale şi doctorul de la psihiatrie îi dă drumul de fiecare dată când este internată. Consider că femeia reprezintă un grav pericol public, pentru că poate ataca oricând. Mi-aş dori foarte mult să se ia măsuri, pentru că nu este o situaţie normală, ci una care pune în pericol vieţile oamenilor“, Greta (18 ani), din Tulcea.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marian Ciubotaru, spune că femeia a fost amendată cu 500 de lei. „Este cunoscută de către autorităţi. Atacă în special femeile şi copii care trec pe stradă, fără niciun motiv. Nu este căsătorită, are o locuinţă în municipiu şi are probleme psihice. Mai mult, se ştie despre această femeie că ar consuma şi băuturi alcoolice“, spune Marian Ciubotaru.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite