VIDEO Atenţie, şoferi tulceni: Poliţişti care nu iau şpagă pe şoselele din Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opriţi de Poliţia Rutieră (foto arhivă)
Opriţi de Poliţia Rutieră (foto arhivă)

Mai mult decât atât, poliţiştii chiar apelează Direcţia Generală Anticorupţie pentru a îi da pe mâna justiţiei pe cei care dau micile atenţii pentru a scăpa fie de dosare penale, fie de amenzi usturătoare.

În urmă cu două zile un bărbat din Tulcea a picat în „plasa“ întinsă de oamenii legii. După ce i-a promis agentului de la Rutieră 200 de lei pentru a nu îl sancţiona pentru faptul că maşina pe care o conducea nu avea asigurare obligatorie, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce îi întindea poliţistului 100 de lei, jumătate din suma promisă. Cel care a încercat să îl corupă pe poliţist este acum cercetat pentru dare de mită.
Nu este primul caz de acest gen. În mai 2010, un alt agent de poliţie a refuzat şpaga (1.000 de lei) oferită de un bărbat din Babadag care a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice (1,25 la mie).
În noiembrie 2010, un poliţist a refuzat şpaga oferită de un şofer care, beat fiind (1,75 la mie), a provocat un accident rutier.
În octombrie 2010, un alt agent de poliţie a refuzat 100 de euro, şpagă pentru a a nu sancţiona un şofer care conducea beat un excavator.
Iată cum plasa un muncitor şpaga pentru un agent de la Rutieră:

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite