Astăzi se inaugurează bazinul de înot de la Ciuperca: Tulcenii se plâng de tarifele percepute GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bazin de înot
Bazin de înot

Astăzi, de la ora 11.00, reprezentanţii Primăriei Tulcea vor tăia panglica noului bazin de înot din municipiu Tulcea: este vorba despre un bazin didactic, unde copiii vor avea ocazia să înveţe gratuit să înoate.

Înscririle se pot face începând de mâine. Copiii din Tulcea vor avea parte de 10 şedinţe gratuite. În ceea ce priveşte taxele de acces percepute, tulcenii spun că sunt prea mari. 

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Păi cam astea sunt preţurile şi la piscinele private. Ar fi putut pune nişte preţuri acceptabile şi aşa ar fi fost şi câştigurile mai mari. Dar noi cum bombardăm cu astfel de preţuri şi veniturile vor fi pe măsură“, scrie Loredana.
„E cam scump şi pentru unde este poziţionat acest bazin. Nu cred că va fi ca la ştrand, să se îmbulzească lumea la intrare. Dar aşa este la Tulcea“, este de părere Ştefania.
„Nu se poate să fie asemenea preţuri, îşi scot pârleala cu noi , e furăcune pe faţă. Sunt destui tulceni care vor facă baie în bazin, dar fug de preţuri, e strigător la cer“, scrie Radu.
Preşcolarii şi elevii şcolilor din municipiu vor avea parte de cursuri de înot gratuite. Durata unui curs este de 10 ore pe an şi se vor organiza în intervalul orar 9.00 - 13.00 şi 15.00 – 17.00 de luni până vineri. În acelaşi interval orar preşcolarii şi elevii pot veni gratis la bazin.
Bazinul va fi deschis în fiecare zi de la ora 9.00 şi până la ora 23.00. Un bilet de intrare pentru adulţi costă 20 de lei (o şedinţă, adică o oră şi jumătate), un abonament lunar costă 200 de lei (o intrare pe zi), iar un abonament anual costă 1.800 de lei de persoană.
Tulcenii pot opta şi pentru un abonament familial lunar: cei doi părinţi şi un copil – 400 de lei pe lună.
De asemenea, mai există şi abonament cu 10 intrări, care costă 100 de lei de persoană.

Bazin de înot
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite