Astăzi procurorul Scutelnicu va fi condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Scutelnicu, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, s-a stins din viaţă pe data de 16 noiembrie
Ionel Scutelnicu, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, s-a stins din viaţă pe data de 16 noiembrie

Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00, la Catedrala „Sf. Nicolae“ din municipiul Tulcea, după care trupul neînsufleţit al fostului şef al Parchetului Tulcea  va fi condus de apropiaţi pe ultimul drum.

Doliu printre oamenii legii. În urmă cu două zile procorul Scutelnicu, şef de 13 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, s-a stins din viaţă în urma unui stop cardiac.
Colegii, procurori sau personal auxiliar al parchetelor îşi exprimă profundul regret faţă de încetarea prematură din viaţă a domnului Ionel Scutelnicu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. Timp de 21 de ani a slujit cu credinţă, devotament şi profesionalism magistratura tulceană, formând generaţii de procurori, care astăzi îi aduc un ultim omagiu, spun colegii lui.
Şi poliţiştii au numai cuvinte de laudă pentru cel care a fost Ionel Scutelnicu. Pentru ei, procurorul Scutelnicu a fost, înainte de toate, un om deosebit, apreciat de colaboratori  pentru calitatea sa umană, înainte de orice. De asemenea, a fost un bun profesionist, de experienţa lui au beneficiat generaţii de politişti şi alte categorii sociale, care i-au urmat exemplul în muncă reuşind, la rândul lor, să ajungă buni profesionişti. Toate acestea nu au fost suficiente pentru a-l ţine mai mult. Sufletul său, tulburat de boală, a urcat spre o lume mai limpede. Colectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea transmite sincere condoleanţe familiei şi colegilor procurorului din cadrul Parchetelor de pe lângă Tribunalul, respectiv Judecătoria Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite