Astăzi, zeci de elevi donează sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii donează sânge
Elevii donează sânge

Consiliul Județean al Elevilor Tulcea a lansat proiectul ,,Voluntari pentru comunitatea noastră“, proiect care își propune să readucă spiritul de voluntariat în rândul tinerilor tulceni.

Activitățile propuse vor conduce nu doar la strângerea donațiilor, ci şi la dezvoltarea abilităţilor de comunicare  (şcoală – familie – copii – instituţii locale), formarea deprinderilor de înţelegere şi operare în aplicarea şi implementarea proiectelor, stimularea capacităţii tinerilor de a se implica activ şi responsabil în societate
Prima activitate din proiect va avea loc luni,  5 decembrie 2011 cu ocazia Zilei Mondiale a Voluntariatului când aproximativ 50 de elevi majori tulceni sunt astepțati la Centrul Județean de Transfuzii pentru a dona voluntar sânge. Elevii care doresc vor putea dona din bonurile valorice primite pentru activitățile următoare. Proiectul a fost mediatizat în toate liceele tulcene, inclusiv din județ și într-o nouă etapa sunt așteptați și elevii din Măcin care s-au arătat încântați de inițiativă. Activitățile din proiect vor continua prin mai multe acțiuni caritabile în perioada Sărbătorii Crăciunului“, spune Laura Felea, din cadrul Consiliului Județean al Elevilor.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite