Astăzi: Ziua Mondială a Apei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Mondială a Apei
Ziua Mondială a Apei

Ziua Mondială a Apei este sărbătorită în fiecare an pe 22 martie pentru a atrage atenţia lumii întregi asupra importanţei apei şi pentru a susţine cauza managementului sustenabil al resurselor de apă.

În acest context, astăzi reprezentanţii APM Tulcea vor prezenta elevilor din ciclul primar  de la școala Constantin Găvenea semnificaţia Zilei Mondiale a apei. Tot azi va avea loc și un concurs de cunoştinţe generale pe  tema apa şi importanţa ei, un concurs de desene tematice, iar activitatea se va finaliza prin premierea participanţilor.
La Centrul Eco Muzeal Delta Dunării va fi vernisată de la ora 15.00 o expoziție cu cele mai bune 35 fotografii realizate de opt fotografi: Mihai Baciu, Dan Bandacu, Iliuţă Goean, Alex Ifrim, Helmut Ignat, Valeriu Leonov, Daniel Petrescu, Petre Şolcă. Fotografiile surprind în detaliu frumuseţea inegalabilă a Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, având fiecare o istorie proprie şi o semnificaţie deosebită pentru fotografi.
Programul acţiunii va cuprinde prezentarea de către organizatori a însemnătăţii evenimentului şi a temei propuse. După înmânarea diplomelor către autorii fotografiilor, acţiunea se va încheia cu vizitarea expoziţiei de către invitaţi.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite