Aproape o sută de tulceni au salutat pe Facebook înfiinţarea SMURD la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-ul de socializare a fost creat în cursul zilei de ieri eventimentul „S.M.U.R.D. la Tulcea“, prin care se anunţă inaugurarea şi operaţionalizarea serviciului de urgenţă în judeţul Tulcea. Zeci de tulceni au salutat virtual acest eveniment.


La evenimentul de joi, 26 ianuarie vor participa, alături de reprezentanţi ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, Secretarul de Stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor - Mihai Capră, Subsecretarul de Stat în cadrul Ministerului Sănătăţii - dr. Raed Arafat , Inspectorul General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – col. Marcel Sorin Lucaciu şi oficialităţile locale.
„Este o mare realizare! Succes şi la cât mai multe vieţi salvate! Sunt mândră de oraşul meu natal! Bravo Tulcea şi FELICITARI tuturor celor care şi-au pus sufletul în acest prioect!“, scrie Paula Vişan pe pagina de Facebook creată pentru acest eveniment.
„Felicitari  şi la cât mai puţine apeluri de urgenţă!“, le urează Marius Pop.
„În sfârşit a ajuns şi la noi SMURD-ul! Felicitări şi existenţă durabilă! O să fiu alături de cei care susţin şi apără sănătatea cetăţenilor tulceni şi medicilor, asistenţilor care cu riscul vieţii, sacrificându-şi deseori familia, sunt alături de noi!“, scrie şi Valentina Stupineanu.
„Bine că n-au uitat de oraşul Tulcea ! Dar mai bine să fim sănătoşi şi să nu avem nevoie de SMURD !“, notează Raluca Lungu.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite