An de coşmar pe şoselele din Tulcea GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilanţ tragic: Pe şoselele din Tulcea au avut loc peste o sută de accidente rutiere grave în care 19 persoane şi-au pierdut viaţa. Viteza şi neatenţia la volan sunt unele dintre cauzele care duc la adevărate tragedii pe străzile din Tulcea. Zeci de persoane îşi pierd viaţa în fiecare an pe străzile din judeţul Tulcea, spun poliţiştii tulceni.

Poliţiştii tulceni spun că numărul accidentelor grave s-a dublat în anul 2011, faţă de 2010. De asemenea, şi numărul victimelor provenite din accidente grave a crescut semnificativ.
Doi tineri din Târgovişte au murit lângă Cerna
S-a întâmplat pe 19 mai 2011. Patru tineri plecaseră cu un Opel de la Tulcea spre Bucureşti. Călătoria s-a terminat brusc pe DN 22 lângă Cerna, acolo unde, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de mai multe ori în camp. Doi tineri, de 25, rspectiv 30 de ani au murit pe loc, iar ceilalţi doi au ajuns în stare foarte gravă la spital.
 Un tânăr motociclist şi-a găsit sfârşitul pe drumul Tulcea - Somova
11 iunie, în jurul orei 19.00. Ionuţ Chirilă (31 de ani), cunoscut de motociclişti drept „Torpilă“ lucra în Italia şi venise pentru puţin timp în ţară. S-a dus la o petrecere a motocicliştilor. În urmă cu câteva zile fusese ziua lui de naştere, astfel că le-a făcut cinste prietenilor cu câte o halbă de bere. La scurt timp după ce a ajuns a ieşit să mai aducă pe cineva  la petrecere, dar nu s-a mai întors. În zona localităţii Mineri, din cauza unui dâmb, pe fondul vitezei, s-a răsturnat pe carosabil. A fost luat în viaţă de Ambulanţă şi transportat la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. În urmă cu câteva luni Torpilă a mai fusese implicat într-un accident de motocicletă undeva în zona judeţului Dâmboviţa. Atunci de vină era un şofer care l-a lovit în plin.
Un alt tânăr a murit câteva ore mai târziu
În noaptea de 11 spre 12 iunie, în altă zonă a judeţului, Marian Tacea (21 de ani) pleca de la o petrecere cu prietenii în pădurea de la Valea Fagilor (lângă Luncaviţa). A urcat într-o maşină Mazda, pe locul din dreapta. Şoferul, Dan Fogoroş (23 de ani), consumase alcool: 0,72. Într-o curbă şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe carosabil. Marian Tacea a murit pe loc.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini!

A murit în drum spre nuntă
În ziua de 23 octombrie, Gabriel Şerban (21 de ani) din Sălcioara (comuna Jurilovca) a murit pe drumul Tulcea - Constanţa. Băiatul lucra de câţiva ani în Franţa, iar în ziua fatală venea spre casă pentru a participa la o nuntă în familie. Nici măcar nu a apucat să îşi vadă părinţii, povestesc apropiaţii. În jurul orei 14.00, tânărul conducea o Dacia Logan pe drumul european 87, în dreptul podului Cataloi. A pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un pom. Impactul a fost fatal, iar medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic decât constata decesul victimei.
Bătrân spulberat de un Matiz
În seara de 31 octombrie 2011, Popa Radu (74 ani) din localitatea Baia şi-a găsit sfârşitul pe carosabil. Bărbatul încercase să traverseze strada prin loc nepermis când a fost lovit în plin de un tânăr de numai 21 de ani din Niculiţel, care conducea un Matiz. Şoferul era treaz şi avea permis de conducere, spun poliţiştii care au ajuns la faţa locului.
Îngrozitor: Călcat pe cap de un autotren
S-a întâmplat pe 2 noiembrie 2011. În jurul orei 19.00, Marian (43 de ani) se afla pe strada Măcin din Babadag (varianta oraşului), s-a dezechilibrat şi a cazut sub roata din spate a remorcii unui autotren. Şoferul de numai 22 de ani, un băiat de Constanţa, nici nu şi-a dat seama de ce s-a întâmplat decât după ce a coborât din autovehicul şi a văzut scena îngrozitoare: trecuse cu maşina peste capul bărbatului.
Tânăr de 34 de ani, mort într-un accident rutier
În noaptea de 15 spre16 decembrie 2011, Marin Giurgea (34 de ani) din municipiul Tulcea, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Mondeo, pe drumul comunal  39C, între localităţile Cârjelari şi Dorobanțu, din cauza neadaptării vitezei de deplasare şi a neatenţiei în conducere, într-o curbă a pierdut controlul autoturismului, care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Marin a murit pe loc, iar pasagerul din maşină a fost dus la spital.

Îngrijorător: Numărul accidentelor rutiere grave s-a dublat în 2011! Harta celor mai periculoase şosele din judeţ

image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite