Amenzi pentru pensiunile din Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenzi pentru structurile de cazare din Delta Dunării (foto arhivă)
Amenzi pentru structurile de cazare din Delta Dunării (foto arhivă)

Până la această data Comisariatul pentru Protecţia Consuamtorului a verificat mai multe pensiuni turistice atât în partea continentala cât şi cele din zona deltaică.

Au fost verificate structuri de cazare din Murighiol, Dunavăţul de Jos, Mahmudia, Sarichioi, unde accesul se face cu autoturismul, dar şi structuri de cazare din zonele în care accesul se face pe cale navală, cum ar fi Chilia, Crisan, Mila 23, Sulina, Sfântu Gheorghe.
În ultima lună au fost verificaţi 45 de operatori economici ce desfăşoară activităţi turistice, iar la 13 dintre aceştia s-au constatat diverse abateri pentru care s-au aplicat amenzi de 5400 lei.
„În unele camere de cazare nu era afişat avertismentul privind interzicerea fumatului. De asemenea, s-au găsit situaţii în care nu erau afişate preţurile la unele băuturi răcoritoare, nu erau afişate tarifele de cazare sau lipseau pliantele cu informaţii privind obiectiele turistice din zonă. Am găsit în teren şi cazuri în care nu era specificată categoria pensiunii respective“, spune Venera Răducu, şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite