Al doilea cinematograf 3D din Tulcea se deschide vineri. Vezi aici ce filme vor rula la mall!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinematograful 3D se va deschide oficial vineri, 18 noiembrie 2011 (foto arhivă)
Cinematograful 3D se va deschide oficial vineri, 18 noiembrie 2011 (foto arhivă)

Proiectul de realizare a unui cinema la Coral Mall Plaza a costat 1,1 milioane de lei, din care 858.000 finanţare nerambursabilă din Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Cinematograful va fi inaugurat oficial vineri, 18 noiembrie.

Echipamentele ce formează sistemul cinema digital 3D (compatibile şi cu proiecţiile 2D clasice) vor fi compuse dintr-un proiector Digital Cinema pentru proiecţie 3D şi 2D clasic în tehnologie DCI, un server pentru Digital Cinema în tehnologie DCI, un procesor Cinema Digital, un sistem audio Dolby Digital 5.1 certificat THX, un switch pentru prezentare material cu conţinut alternativ (transmisii live, materiale informationale sau cu conţinut educaţional, trailere cinematografice, mesaje publicitare) şi un ecran de proiecţie cu grad ridicat de reflexie a luminii.
Zonă VIP pentru clienţii pretenţioşi
„Ne propunem să oferim o paletă diversă de filme, o imagine şi un sunet excepţional, împreună cu o gamă variată de servicii suplimentare deja dezvoltate de firma noastră (bar, billiard,fast-food, darts, spaţiu de joaca pentru copii) la etajul al doilea al centrului comercial Coral Plaza Mall din Tulcea“, spune Iulian Ichim, din cadrul mall-ului.
Cele două săli de cinema vor funcţiona ca un tot unitar, în fiecare sală rulând filme diferite. Astfel cinefilii pot alege din cele patru sau şase filme ce vor rula zilnic dintre care unul sau două vor fi 3D. De asemenea, în sala de cinema numărul 2  va fi amenajata o zonă VIP cu canapele foarte confortabile şi măsuţe de servire pentru cei mai pretenţioşi clienţi.
Programul filmelor
Primele filme pe care le vei putea vedea în săptămâna 18 – 24 noiembrie: „Immortals“ care va rula în acest weekend de la 13:00, 16:00, 18:30, 21:00 şi  „Cei trei muşchetari“, care va rula în acest weekend de la 12:00, 14:30, 17:00, 19:30.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite