Afacerist tulcean implicat în scandalul politico-sexual!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nucu Dobrobăuţeanu (sursă foto: Facebook)
Nucu Dobrobăuţeanu (sursă foto: Facebook)

Cunoscutul om de afaceri, tulcean la origine, Emanuel Corneliu Dobronăuţeanu, mai cunoscut drept „Nucu“, cu o avere estimată la peste 50 de milioane de euro, este menţionat în deja celebrul rechizitoriu al procurorilor de la Crimă Organizată într-un dosar privind prostituţia de lux, alături de fraţii Negoiţă.

Ion Valeriu Tămârjan (34 de ani), patronul agenţiei Star Models şi Relu Cornel Costan (37 de ani), reprezentantul firmei Diva Models sunt anchetaţi de procurori pentru proxenetism. Prin intermediul acestor agenţii, cei doi racolau tinere minore şi majore, cele mai multe cu situaţii materiale precare sau care proveneau din familii destrămate, şi le convingeau să se prostitueze într-un bordel de lux din Klagenfurt, Austria. Dar nu înainte de a trece prin patul unor cunoscuţi oameni de afaceri şi televiziune. Printre aceştia, spun procurorii, se numără şi Nucu Dobronăuţeanu (43 ani) , important om de afaceri tulcean, scăpat recent cu viaţă dintr-un accident de elicopter pe domeniul său din Delta Dunării de la Maliuc.Acesta este menţionat ca martor în rechizitoriu, fiind înregistrate mai multe convorbiri telefonice purtate cu inculpatul Costan, în care discutau despre fetele furnizate de acesta.
„Cocârlă Angela Cristina a fost recrutată de inculpatul Costan Relu Cornel în scopul exploatării sexuale pe când era încă minoră, Din toamna anului 2008 până în primăvara anului 2009, când nu a mai răspuns chemărilor inculpatului, a întreţinut prin mijlocirea acestuia acte sexuale cu diferiţi bărbaţi: martorul Dobronăuţeanu Emanuel Corneliu - patronul de la Murfatlar, Gabi - viceprimarul mun. Constanţa şi „Fulger”, un turc pe care l-a cunoscut în Istambul“se precizează în rechizitoriul DIICOT.
Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite