Adrian Jienescu: „Am trimis spre Nalbant trei utilaje, dar nu reuşesc să treacă de un mal de zăpadă de aproape trei metri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ieşirea din Nalbant au rămas înzăpeziţi zeci de tulceni, printre care şi 39 de artişti de la Ansamblul Baladele Deltei. Din câte se pare, şansele ca ei să fie aduşi acasă prea curând sunt destul de mici, iar asta din cauza zăpezii din zona Cataloi, unde utilajele nu reuşesc să treacă de un mal de zăpadă de aproape trei metri.

Reprezentantul Drumurilor Naţionale din Tulcea, Adrian Jienescu, spune că a trimis încă de astăzi dimineaţă trei utilaje spre Nalbant: o autofreză, un unimog şi o fadromă. Toţi au rămas, însă, blocaţi la Cataloi. „Nu reuşesc utilajele să treacă de această zonă. La Cataloi utilajele s-au oprit la un mal de zăpadă care ajunge peste cabina utilajului. Chiar dacă ar depăşi acest blocaj, nu ştim cum este mai departe, spre Nalbant. Îi sfătuim totuşi pe pasagerii blocaţi în această zonă să rămână pe loc şi să nu rişte să plece pe jos nicăieri“, spune Jienescu.



Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite