Adi Tudor-cel mai iubit DJ tulcean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omniprezent la nunţi, botezuri, mai pe scurt doar la pomeni nu are loc, Adi Tudor este cel mai cunoscut DJ tulcean.

„Deşi născut la Bucureşti, cea mai mare parte a copilăriei mi-am petrecut-o la Tulcea, la bunici, lucru ce m-a determinat să revin în oraşul atât de drag, definitiv, undeva prin 1992. De atunci sunt tulcean cu acte în regulă şi nu m-aş muta de aici pentru nimic în lume“, spune Adi. Ca scurt istoric, prin '94, a început să se audă pe la radio, ca realizator de emisiuni, apoi şi pe la TV-urile locale, ca slujbaş-precizează, nu ca vedetă, şi a început să care după el aparate de făcut zgomot pe la petrecerile prietenilor.
De 15 ani pe piaţa nunţilor
„Pot spune cu mândrie că de vreo 15 ani sunt prezent pe piaţa românească a nunţilor. Niciodată nu am avut curiozitatea să ţin o socoteală a evenimentelor la care am participat, dar sunt multe, foarte multe“. Evenimente de toate genurile, mai mici sau mai mari, în Tulcea, în ţară sau în afara ei, frumoase sau mai puţin frumoase, adunate de ani de zile, de studiu şi de exerciţiu au făcut ca până la urmă să fie cotat ca şi cel mai bun DJ din Tulcea.
La chef omul trebuie simţit
Spune că e greu să aibe pe umeri reuşita evenimentului. Dacă nu ai acel feeling de a simţi omul, de a pătrunde în sufletul lui, de a-l ghici, nu trebuie să te apuci de aşa ceva. „La chef, omul trebuie simţit, trebuie să te mulezi după sufletul lui. Să faci parte din lumea lui. E foarte greu, dar nu imposibil. Întotdeauna partea de început e rezervată testărilor, apoi totul decurge de la sine. Vă daţi seama că niciodată nu o să-i pot împăca pe toţi. Pentru mine este importantă marea majoritate. Dacă dintr-o sută de inşi, la final 95 îmi spun că a fost ok e bine“. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite