Adevărat talcioc în Penitenciarul de maximă siguranţă Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia unei percheziţii gardienii au descoperit în celule zeci de obiecte interzise, de la arme albe până la fierbătoare, cablu TV şi ceva lichid pregătit pentru distilare.

Gardienii de la Penitenciarul de maximă siguranţă Tulcea au declanşat ieri o amplă acţiune de control asupra persoanelor private de libertate, a camerelor de deţinere, a secţiilor şi a altor locuri unde acestea au acces. În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite nouă arme albe, confecţionate din cozi de lingură ascuţite, şase litri produse de fermentaţie, trei prelungitoare electrice, douăzeci şi trei de fierbătoare electrice improvizate, cinci metri de cablu TV, trei difuzoare, un MP3 player şi trei transformatoare electrice.
„Astfel de acţiuni vor continua şi au drept scop dezvoltarea abilităţilor  personalului şi a capacităţii de intervenţie rapidă pentru soluţionarea eficientă a incidentelor critice şi operaţionale, dar şi menţinerea unui grad ridicat de siguranţă a locurilor de deţinere“  spune comisarul Marian Dobrică,directorul Penitenciarului.
Exerciţiul a fost declanşat de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi a fost desfăşurat simultan în toate unităţile penitenciare din ţară.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite