Accidentul de pe E 87, în care au murit şapte persoane, cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la faţa locului (sursa foto: facebook / Filip Enache)
Imagini de la faţa locului (sursa foto: facebook / Filip Enache)

În evidenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, a fost înregistrată, la data de 10 august 2012, cauza penală privind accidentul rutier produs pe DN 22 / E87,  în care  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Accidentul a avut loc la  kilometrul 184+953 în afara municipiului Tulcea. Accidentul în care au fost implicate trei autoturisme are ca rezultat decesul a şapte persoane şi rănirea gravă a altor opt.
Valentin Prepeliţă (21 de ani), conducătorul autoturismului BMW, cu număr 7887 – CYS, care s-a angajat în depăşirea autoturismului marca AUDI A6, cu număr de înmatriculare TL-016567, condus de Amet Başna (30 de ani), nu poseda permis de conducere. Audi-ul A6 s-a lovit de un alt Audi (A8), care circula regulamentar.

LISTA VICTIMELOR Ei sunt cei care au pierit în tragedia de pe şoseaua Tulcea – Constanţa!

În urma cercetărilor urmează a se stabili împrejurările concrete ale producerii evenimentului  şi răspunderea judiciară a persoanelor vinovate.
Amintim că doi dintre şoferii implicaţi în accidentul rutier petrecut joi seara au decedat. Este vorba despre Valentin Prepeliţă (21 de ani), din Tulcea, care conducea BMW-ul, respectiv Dan Stan (44 de ani), din Bucureşti, care conducea autoturismul Audi A8.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite