UPDATE Accident spectaculos la Turda: O mașină cu cinci pasageri s-a răsturnat și a luat foc. Șoferul era beat și nu avea permis de conducere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier s-a petrecut azi noapte, la ora 1.10, în centrul localității tulcene Turda. Șoferul a pierdut controlul volanului,  a intrat într-un cap de pod, mașina s-a răsturnat și a luat foc. Cei cinci pasageri au fost aduși la spital.

Serviciul Județean de Ambulanță a ajuns la fața locului și i-a transportat pe cei cinci tineri la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. „Toți pacienții sunt stabili, cu diferite traumatisme. Acum sunt internați în spitalul din Tulcea“, spune dr. Dumitru Vâlcu, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.
„Șoferul, C. Florin (33 de ani) conducea un BMW 320 înamtriculat în Germania. Nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,79. În urma accidentului au fost răniți grav pasagerul din dreapta față, A. Ilie (26 de ani) și unul dintre pasagerii din spate, I. Ioana (28 de ani). Șoferul și un alt pasager de 18 ani au fost răniți ușor“, spune Irina Lazăr, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea.





Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite