O şoferiţă a provocat un accident rutier cu şase victime pe drumul Tulcea - Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost solicitaţi şi pompierii militari de la Descarcerare (arhivă)
Au fost solicitaţi şi pompierii militari de la Descarcerare (arhivă)

Evenimentul rutier a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă 112 duminică seara, în jurul orei 22.30. Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj al Poliţiei Rutiere au plecat la faţa locului.

La volaunul Opel-ului implicat în accident se afla R. Mioara (38 de ani) din Tulcea. În timp ce se deplasa pe DN 22, la ieşirea din localitatea Mihail Kogălniceanu, spre Babadag, a efectuat, neregulamentar, manevra de dat cu spatele, intrând în coliziune cu autoturismul marca Skoda condus de M. George (32 de ani), din Tulcea, care circula regulamentar pe direcţia Constanţa Tulcea.
În urma evenimentului rutier au fost rănite şase persoane, patru dintre acestea pasagere în autoturismul Skoda şi două în Opelul condus de Mioara.
„Este vorba despre şase victime, toate stabile, cu diferite leziuni. Cele două femei rănite au traumatisme minore, iar dintre cei patru bărbaţi unul are o plagă la nivelul capului, unul - fractură de claviculă, iar alţi doi au traumatisme la nivelul picioarelor“, a precizat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Conform informaţiilor furnizate de cei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea, a fost solicitată intervenţia echipajului de pompieri militari de la Descarcerare pentru a scoate una dintre victime din maşină.
Accidentul s-a petrecut duminică seară, pe drumul european E 87, între satul Rândunica şi oraşul Babadag.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite