Accident pe strada Isaccei: Un biciclist a fost lovit de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe strada Isaccei (foto arhivă)
Accidentul a avut loc pe strada Isaccei (foto arhivă)

Evenimentul rutier a avut loc vineri dimineaţă, pe strada Isaccei din municipiul Tulcea (în zona cartierului Vest din oraş). În urma accidentului biciclistul a fost transportat la Unitatea de primiri Urgenţe a spitalului judeţean Tulcea.

Azi dimineaţă, în zona Casei Olteanu, un bicliclist care circula pe strada Isaccei a fost lovit de un autoturism. „Victima are o plagă la nivelul capului. A fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi adus la spital. La momentul de faţă este stabil, în afara oricărui pericol“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, dierctor medical al SJA Tulcea.
P. Marian (32 de ani), din Tulcea, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen, în parcarea de la Sala Multifuncţională din cartierul Vest, a acroşat un biciclist care a virat dreapta fără a se asigura. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui I. Virgil (22 de ani), cel care se afla pe bicicletă. „În urma cercetărilor a rezultat că niciunul dintre cei doi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar conducătorul auto poseda permis. Cercetările continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, Daniela Condrea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite