UPDATE Accident naval pe braţul Sulina. Doi turişti au ajuns în spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul s-a petrecut azi noapte pe braţul Sulina, în zona Milei Marine 19. Ambarcaţiunea s-a lovit de  o geamandură şi s-a răsturnat. Conducătorul şi un pasager au ajuns la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Tulcea.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă a intervenit şi a transportat pacienţii la spital. „Cei doi bărbaţi sunt stabili. Unul are un traumatism facial şi un traumatism toracic“, spune dr. Dumitru Vâlcu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Conducătorul ambarcaţiunii, Titi Stanciu (52 de ani) este din Perieţi, judeţul Ialomiţa. În barcă se mai afla şi un pasageri din Slobozia, în vârstă de 56 de ani. Acesta s-a ales cu un traumatism la picior.
UPDATE „În jurul orelor 22.30, o ambarcaţiune de agrement cu motor a fost implicată într-un eveniment de navigaţie pe canalul Sulina, iar cei doi ocupanţi ai acesteia fiind răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Tulcea“, spune Petrică Rade, purtător de cuvânt al Căpităniei Zonale Tulcea.
Ambarcaţiunea a lovit un corp neidentificat, din declaraţiile acestora probabil o geamandură, care nu a fost observată din cauza întunericului. Ambarcaţiunea  a fost asigurată la mal în localitatea Crişan.
Celor doi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru a stabili cauzele şi împrejurările accidentului sunt efectuate cercetări la faţa locului pe timp de zi de lucrători ai Căpităniei Portului Sulina şi Poliţiei Transporturi Sulina.




Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite