UPDATE Două bărci de agrement s-au ciocnit lângă Portiţa. Sportivul Iustin Porcăraşu, rănit în accident GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc sâmbătă după amiază, în jurul orei 14.00, la Jurilovca (chiar lângă Portiţa): două bărci s-au lovit frontal, iar unul dintre pasageri are mai multe leziuni la nivelul feţei. La momentul de faţă, acesta este adus la spitalul judeţean din Tulcea.

UPDATE Kaiacistul rănit în accidentul naval de azi va fi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti

„În prezent, este stabil. I-au fost suturate rănile care sângerau şi l-am preluat de pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Tulcea. S-a vorbit la Spitalul Floreasca, unde va fi transferat, pentru că necesită un tratament de specialitate, în condiţiile în care are leziuni grave: fracturi la mandibulă, fracturi de piramidă nazală± Acum a plecat cu ambulanţa spre Spitalul Floreasca", a declarat directorul SJA Tulcea pentru Mediafax. Acesta a adăugat că nu poate spune dacă sportivul va rămâne cu sechele sau dacă îşi va putea continua activitatea sportivă, acest lucru urmând să-l stabilească medicii de specialitate care îi vor evalua leziunile.

Click pe poze pentru fotogalerie!

UPDATE
Unul dintre răniţii în urma accidentului petrecut, sâmbătă după-amiază, pe un canal în zona Gura Portiţei, este sportivul Iustin Porcăraşu, în vârstă de 26 de ani, componentul lotului olimpic lărgit, acesta suferind multiple traumatisme la faţă, însoţite de o hemoragie puternică.

UPDATE
După cum spun reprezentanţii Poliţiei, în urma accidentului au rezultat două victime: o femeie şi un bărbat. Cadrele medicale de la Ambulanţă spun că ambii sunt stabili.

Din primele informaţii, toate persoanele implicate în accidentul naval sunt turişti din Azuga. „Au ajuns aici trei ambulanţe, din câte am discutat cu celelalte echipaje restul victimelor refuză transportul la spital. No ne îndreptăm spre spitalul judeţean cu o victimă, un băiat de 22 – 23 de ani“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii Căpităniei Jurilovca (subordonată Constanţei), care au demarat o anchetă.
Vom reveni!

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite