Accident naval în Delta Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a ajuns la București cu traumatism cranian. Barca cu care se plimba în  Deltă a fost găsită într-o zonă care nu este inclusă în lista căilor navigabile din Deltă.

Ambarcaţiunea de agrement cu motor nr.0978 SN, în timp ce naviga pe canalul Şontea spre satul Mila 23 (canal neinclus în categoria căilor navigabile), a colizionat cu o salcie. În urma coliziunii o femeie a suferit vătămări în zona capului. Conducătorul ambarcaţiunii a apelat serviciul de urgenţă şi a solicitat o ambulanţă cu care victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea pentru îngrijiri medicale, fiind transferată la Spitalul Floreasca Bucureşti. Cu persoana vătămată s-a deplasat şi conducătorul ambarcaţiunii.
„Ambarcaţiunea a fost găsită în sat Mila 23, legată la mal. Aceasta prezieta la  brâul prova tribord multiple fisuri, balustrada prova tribord smulsă şi îndoită, parbriz tribord spart“, spune Petrică Rade, purtător de cuvânt al Căpităniei Zonale Tulcea.
Căpitănia s-a sesizat din oficiu că în zona satului Mila 23 – Delta Dunării a avut loc un eveniment de navigaţie în care a fost implicată o ambarcaţiune de agrement. O echipă formată din reprezentanţi ai Căpităniei Portului Sulina şi Poliţiei Transporturi Navale Sulina s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări.
Vom reveni cu amănunte!


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite