Accident la ieşirea din municipiu: Patru adulţi şi trei copii au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 19.00, la ieşirea din municipiul Tulcea (într-o curbă periculoasă). Şoferul autoturismului Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului. Şapte victime au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Tulcea.

Apelul a fost dat în jurul orei 19.00: pe drumul judeţean 222 C care leagă municipiul de Murighiol, în zona Carniprod (la kilometrul 4-5, aproape de Malcoci), după o curbă, şoferul unui VW s-a răsturnat cu maşina. În autoturism se aflau, la momentul accidentului, şapte persoane: patru adulţi şi trei copii. Mai multe echipaje de ambulanţă au preluat victimele şi le-au transportat la spitalul judeţean, unde au rămas pentru mai multe investigaţii.
„Este vorba despre patru adulţi, două femei şi doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani şi trei copii, două fetiţe şi un băieţel cu vârste cuprinse între 2 şi 6 ani. Toţi cei şapte au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe. Sunt stabili, dar au rămas în spital pentru mai multe investigaţii“, a declarat medicul de gardă, dr. Radu Nicolae Sicinschi, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Poliţia Rutieră a cercetează cazul.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite